12-12-11

25 jaar Transport Michel Vanderhasselt

Op 23 mei 1987 ging ik met mijn Transportbedrijf van staCooltrailer.pngrt in Ternat. In 2012 zal ik er 25jaar bedrijvig zijn en dat wil ik, samen met jullie, vieren.

Omdat het bedrijf veel met verkeer en verkeersveiligheid te maken heeft start ik, in kader van deze viering, met een veiligheidscampagne.

Met de komende eindejaarsfeesten in zicht dacht ik aan een acoholtester en een mini kalender. Zij die willen Alcoholtester1.pngmeewerken en genieten van deze campagne kunnen een e-mail sturen naar info@michelvanderhasselt.be met de vermelding Alcoholtester of mini kalender of beiden je kan eveneens intekenen via mijn website www.michelvanderhasselt.be  daar vul je dan het electronisch formulier in of stuur gewoon een briefje met vermelding acoholtester en/of mini kalender naar: Michel Vanderhasselt - Vitseroelstraat 66 - 1740 Ternat.

Als je bij de eerste 1000 inzendingen bent, ontvang je over enkele dagen een acoholtester en of een mini kalender.

Ik hoop op deze wijze mijn steentje bijgedragen te hebben tot 'veilig verkeer' voor alle medeburgers in Ternat - Wambeek en Sint-Katherina-Lombeek.

 

Michel

08:41 Gepost door Michel in Actualiteit, Blog | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Michel proficiat!
Zeer goed initiatief. Andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Het gebeurt niet vaak dat een bedrijf de inwoners, van de plaats waar het gevestigd is, laat meegenieten van de betere resultaten. Naar dergelijke initiatieven wordt meer en meer uitgekeken.

Gepost door: SENIOREN TERNAT | 13-12-11

Reageren op dit commentaar

Die alcohol test vind ik tof :) gisteren middag moest ik ook aan de kant om te blazen, maar als je dan weet hoeveel ongevallen alcohol al heeft veroorzaakt ... anderzijds kan je de eindejaarsfeesten toch niet door zonder een glaasje hemelse drank.

Gepost door: greet minne | 13-12-11

Reageren op dit commentaar

Alcoholtester ontvangen.
Is een bruikbaar apparaat, zeer gevoelig. Het rode lampje brandt reeds na het eerste glasje wijn. Hopelijk ontploft het niet als het alcoholgehalte hoger ligt.

Gepost door: SENIOREN TERNAT | 28-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.